4. tammikuuta 2014

Hyvää uutta vuotta!

Vuosi vaihtui ja joulua on jäljellä enää hetki. Loppiaisen jälkeen alkaa joulun riisuminen ja uuden joulun odottelu ;) Talvea saamme edelleen odotella, sadetta on kyl piisannut, mut vetenä... Onneksi sisällä se ei haittaa

 
Nuo Pentikin kynttiläjalat ovat uudet ja olen niin tykästynyt niihin! Meillä oli uuden vuoden aattona vieraita ja he toivat vielä kolmannen jalan. Olin hyvin iloinen :)

Vuoden vaihtuessa meillä pihalla paloi tällaisia
Mukavilta näyttivät nämä jätkänkynttilät, vaikka ei lunta ollutkaan. Onneksi aattona ei sentään satanut vettä kuten jouluaattona!

Käsityövuosi on myös aloitettu. Ensimmäisenä valmistuivat nämä
Lankana on saamani Roosanauha- lanka ja nämä tulivat minulle.Mallina on Kerttu, täältä netin syövereistä. Tykkään lopputuloksesta paljon!

Tänään valmistuivat nämä

Eli junasukat. Nämä menevät lahjaksi suvun nuorimmalle tonttu-vauvalle. Tästä samaisesta langasta, joka on Regian World Ball Color, tein joululahjaksi sukat vanhimmalle tytölle. Nyt lankaa jäi enää ihan pikkuinen nöttönen.

Tein tuossa vuoden vaihtuessa vähän lankainventaariota ja käsittämättömällä tavalla lankavarasto on jälleen kasvanut, vaikka yli viisi kiloa lankaa olen neulonutkin viime vuonna... ja jälleen päätin, että lakko on paikallaan. Ja sitä lakkoa kesti sitten 3,5 päivää, että silleen! Tänään lankesin Prisman alelaarien vieressä... mutta onneksi ostin vain maltillisesti kahta lankaa ja molemmille on jo malli. Toinen niistä menee lahjaksi, eli sen tulette näkemään valmiina täällä ennen maaliskuun puolta väliä, ainaskin toivottavasti ;)

Lisäksi ostin virkkauslankoja, jotka olivat myös alessa. No, onneksi tänään on mennyt jo uusi työ puikoille. Tulossa on tuubihuivi, jonka aloitin Neuletapaamisessa. Vuoden ensimmäisessä tapaamisessa paikalla oli 22 innokasta neulojaa ja virkkaajaa. Ihana oli tunnelma!!! Tästä tämä vuosi lähtee liikkeelle vauhdilla ja mielenkiinnolla seuraan lankavaraston tilannetta ;)

Kaksi vapaa päivää on enää lomalaisilla ja sitten se arki jälleen koittaa. Kevät tuo tullessaan jälleen pieniä muutoksia minun kuvioihin, mutta luottavaisin mielin katson tulevaan!

Kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle!!!


2 kommenttia:

Sari (saristitching) kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!
Voi että miten nätit nuo Kertut!

Unknown kirjoitti...

Se on jo loppiainen, joten hyvää sitä ♥
Kauniilla sukilla olet vuotesi aloittanut. Minulta kun tuo sukkien teko ei onnistu :)