23. tammikuuta 2014

Tammikuun tarinoita

Tammikuu toi tullessaan vihdoinkin talven, parissa päivässä lämpötilä putosi parikymmentä astetta ja saimme vihdoinkin tänne länsi-rannikollekin ohuen lumipeitteen ja tätä ihmettä on ollut jo vajaa pari viikkoa :)

Samat pari viikkoa ovat olleet todella työntäyteisiä, muutenkin kuin käsitöiden suhteen, mutta vielä en voi ihan kaikesta valmiista näyttää kuvia. Osa tehdyistä menee lahjaksi ja saaja saa ne vasta viikonloppuna.

Aluksi näytän kuitenkin kuvan jo ennen joulua valmistuneesta pontsosta, josta tykkään paljon
 Kuten huomaatte, sisällä ei ole helppo kuvata... kuitenkin, lankana on Muskat, joka on sitten ihanaa neulottavaa. Malli on jostakin vanhasta Novitan lehdestä, joka on minulla mystisesti kadonnut. Sain kuitenkin ohjeen kopioituna ystävältäni ja niinpä sain tuon tehtyä. Luulen, että teen tuon tyyppisen jollakin muullakin värillä jossain vaiheessa ja mahdollisesti muullakin kuviolla.

Nämä sukat syntyivät vajaassa parissa viikossa ja ovat matkanneet takaisin Novitalle.
Viisi paria sukkia koossa 38. Lankana on 7veikka, mukavia värejä tulossa...

Ennen tuota parin viikon työ-rysäystä hyökkäsin työhuoneen kimppuun. Päätin, että tämän vuoden aikana sen on tultava siihen kuntoon, että siellä mahtuu jotain tekemäänkin. Ensimmäisessä rysäyksessä lähti tavaraa pois jo melkoinen kasa ja lisää on luvassa heti, kunhan sinne ehdin kunnolla sisälle. Voi miten hyvältä tuntuu jo nyt, kun vihdoinkin jotain konkreettista tapahtuu! Miten hyvältä tuntuukaan sitten, kun se on kunnossa???

Mukavaa talven jatkoa ja palataan!

3 kommenttia:

nallemamma kirjoitti...

Heippa kivoja neuleita olet tehnyt, onko nallet nyt tauolla vai vieläkö olet tehnyt niitäkin? Mulla kans työhuoneen uudelleenjärjestely menossa. Oli pakko ryhtyä puuhaan kun en enää mahtunut tekemään mitään kun kaikki paikat olivat täynnä tavaraa. Aurinkoista kevättä sinulle ja perheellesi.

marjoriitta kirjoitti...

Heippa, löysin Sinut viimeinkin. Vai löysinkö?
Oikein hyvää vuotta 2014 ja menestystä uuden viitoituksen tielle!

Sari (saristitching) kirjoitti...

Onpa kaunis tuo poncho.