30. kesäkuuta 2014

Kesäkuun viimeinen päivä

Kylmä ja kolea kesäkuu on loppumassa. En muista, että juhannusviikolla olisi ollut vaaraa liukkaista keleistä, mutta tänä vuonnapa oli... ;) No, kokemus tämäkin! Runsaan tunnin kuluttua alkaa heinäkuu ja toivottavasti se olisi vähän kesäisempi. Ei muuten, mutta ehtisivät nuo muksut edes vähän nauttia kesästä ennenkuin jälleen palataan koulunpenkille. Meillä tuo paluu tapahtuu kahden muksun osalla jo 6.8 eli todella aikaisin. Mun pieni pää ei käsitä, että koulun pitää alkaa jo tuolloin! Vastaesitys ei saanut riittävästi kannatusta kokouksessa...

Käsitöitäkin olen vähän tehnyt, vaikka tuntuu, että kovin vähän olen saanut näkyvää aikaiseksi sillä saralla. Tuolla facessa tein tänään "testin", joka kertoo, että mikä kukka olen ja sain vastaukseksi ruusun ;) Ilmankos, sillä olen näitä ruusuja virkannut vähän vajaa kymmenen tässä juhannuksen kahta puolta.
Osa niistä on jo matkannut saajilleen, mutta nämä vielä odottaa kohdettaan. Lankana on Miami ja ohjeen löysin tuolta facen kautta (ohjetta kyllä vähän muokkasin). Näitä on kyllä tosi kiva tehdä :)

Juhannusaattona olimme merellä ystävien mökillä. Siellä oli tosi kiva ilma, kunhan istuskeli tuulen varjossa. Sinnekin vein ruusuja tuliaisiksi muiden viemisten ohella. Juhannuksena oli myös minun synttärit ja tästä kakusta näette ikäni ;)
Siinä pohdittavaa ;) Muksuistakaan ei kaikki heti hoksannut tuota "koristelua". Kakuksi tein pitkästä aikaa Fazerin taloussuklaa unelman, joka oli niiiiin hyvää.

Kuin noita valmistuneita käsitöitä ei niin paljoa nyt ole, niin pitääpä laittaa muutama kuva pihalta. Ja ei silti, nythän on paras sesonki siellä, vaikka tuo viileys ja jatkuva kylmä tuuli onkin vähän verottanut tuota kasvua ja rehevyyttä.
Tässä ensin kaksi lempikukkaani, iiris ja kielo
Nyt kielot ovat kyllä jo vähän menettäneet parhainta kauneuttaan, mutta kuva on parin viikon takaa.Mies sai synttärilahjaksi pari vuotta sitten ruusuorapihlajan. Se on hyvin lähtenyt kasvuun ja kukkii jo komeasti ja kukkii yllättävän pitkään
Tuossa lähikuvassa tulee parhaiten esille noiden kukkien kauneus!

Näiden kukkien myötä haluan toivottaa jokaiselle ihania kesäpäiviä! Nautitaan edes valosta, jos ei lämpöä saada ;)


Ei kommentteja: