9. kesäkuuta 2014

Kesäkuisia käsitöitä

Yksi kummipojista sai vauvan tuossa keväällä ja luulin näkeväni hänet viime lauantaina, en nähnytkään, mutta onneksi näin vauvan mummun, niin hän lupasi toimittaa tämän nutun perille.
Lankana oli Novitan Bambu ja menekki 100g, kokoa on 74 cm pikkasen reilusti.

Lauantaina olimme Timanttihäissä ja tein morsiusparille lahjaksi tällaisen taulun.
Tuon sydämen malli löyty Pinterestistä ja muokkasin sitä vähän. Nuo ison sydämen sisällä olevat kaksi roosaa sydäntä kuvaavat morsiusparin kahta lasta. Nuo yksittäiset vaalean roosan väriset pistot kuvaavat parin lapsia kolmannessa ja neljännessä polvessa. Heitä löytyy 19 ja jokaiselle löytyy oma pisto eli "tähti". Nautein niin tuon tekemisestä, sillä hääpari on meille hyvin läheinen. Toivottavasti saajatkin pitävät lahjastaan :)

Tänään alkoi meidän kirjastossa Antiikkinalle näyttely. Näyttelyssä on esillä MLL:n käsityöiltojen tuotoksia, pääasiassa nalleja. Olen vetänyt tuota ryhmää koko talven joka toinen maanantai. Tein vielä eilen illalla oman Marco- nallen valmiiksi. Nalle on kooltan noin 60 cm korkea ja malli on siis peräisin Teddy Bear Factoryltä. Tässä hän on ja vielä nimeä vailla (tuo Marco on siis kaavan nimi).





Tässä vielä pari kuvaa näyttelystä ja siellä muiden joukossa tuo oma vastasyntynytkin istuskelee muista isompana ;)




Huomenna ajattelin pitää "tuumaus-päivän". On aika vähän nollata viime viikkoja ja kuukausia ja suunnitella tulevia. Yksi pieni haave minulla on kesäksi, ans kattoa toteutuuko se... ;)

Aurinkoisia ja ihania kesäpäiviä kaikille!!!


1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Aivan ihana neule vauvalle ja Bambulanka on niin pehmeää.

Kaunis on myös tekemäsi taulu, hieno saavutus 60 vuotta. Meille tulee syksyllä "vasta" 36 vuotta :D