13. huhtikuuta 2014

Huhtikuun kuulumisia

Jaahas, maaliskuu jäi vallan välistä näissä kirjoitteluissa, mutta se on vain todiste siitä, että aika kuluu nopeammin kuin minä pysyn perässä ;)

Monen moista on mahtunut tähänkin kevääseen. Viikko sitten palasin kotiin Ylläkseltä. Olin siellä hiihtelemässä pikkusen vajaan viikon. Siellä osui olemaan mitä upeimmat kelit ja mitä liukkaimmat ladut! Olin viitenä päivänä hiihtämässä ja joka päivä aurinkoisella ilmalla. Ladut olivat kyllä tavattoman liukkaat, pari isompaa alamäkeä kävelin alas sukset kainalossa, kun en uskaltanut laskea edes auraamalla. Taisi olla viisas ratkaisu, sillä kuulin viikolla yhdestä tutusta, joka oli ollut samalla viikolla Lapissa hiihtelemässä ja hän palasi lomalta käsi ja jalka murtuneena... Kyllä Lapin luonto helli minua taas niin, että ei ole haavettakaan, että parantuisin tuosta Lapin hulluudesta, olen käynyt siellä 22 vuotta joka vuosi ja ei taida muutosta tulla...

Puikotkin ovat heiluneet muiden hommien lomassa ja jotain on valmiiksikin tullut. Tämä pontso meni lahjaksi miehen siskolle
Lankana Novitan lila säde. Saaja taisi tykätä ;)


Nämä sukat ovat Novitalle ja lankana on 7veikka.


Tein myös pari muuta sukkaparia Novitalle, mutta niistä tulevat kuvat sitten vasta, kun se on mahdollista. Eli he julkaisevat ne itse ensin.

Tällä hetkellä puikoilla on yksi pontso sekä parit villasukat sekä yksi pitsineule itselleni. Yksi iso nalle odottaa täyttöä ja vähän muitakin suunnitelmia olis... mutta yks päättötyö tarvis saada synnytettyä mitä pikimmiten, eli kyllä puuhaa ja ajanvietettä löytyy ;)

Maaliskuun alkussa olimme Neuletapaamis- porukan kanssa Tallinassa ja erityisesti Karnaluksissa. Oli meillä kiva reissu! Minun ostokset olivat ihan kohtuullisia, mutta enpä ole huomannut kuvata niitä. Uutta reissua on jo pyydetty ja kyllä kait sellainen pitää jossain vaiheessa järkätä, taitaa kyllä jäädä ens alku vuoteen, kun haaveilen että sais syksyksi/alku talveksi järkättyä sen Neuleretriitin, josta niin haaveilen :) Katsotaan, kuinka käy!

Hiljainen viikko on alkamassa ja tämä koti tarvitsee melkoista kasvojen kohotusta, jotta se kykenee ottamaan pääsiäisen vastaan. Eli siivottavaa ja järjestettävää löytyy... kunpa vain nuo langat ei houkuttelis niiiiiiiin paljon:)

Ihania kevätpäiviä sinulle, joka tämän luet!!!




2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Nätin ponchon olet tehnyt. Ja voi valtava miten paljon sukkia :O

marjoriitta kirjoitti...

Ahkeraan ovat Sinulla puikot heiluneet. Terveiset täältä Lapin hangilta (Hetta, edelleen ovat loistavat hiihtokelit.