26. helmikuuta 2014

Virkkauksia

Tämä helmikuu on mennyt virkkuukoukun kanssa seurustellessa pitkästä aikaa. Ensin ystävänpäivän merkeissä tein muutaman pöllön, jotka löytyvät tästä

Näitä tarvis virkata vielä lisää, kun noita jämälankojakin löytyy kyllä... Langat ovat joko puuvillaa tai bambu- puuvilla yhdistelmiä.

Myös nämä sydämet liittyy ystävänpäivään
Lanka on Novitan Miami. Näitä tein enemmänkin, mutta huomasin kuvata vain nämä ;)

Noiden pikkutöiden lisäksi virkkasin vähän isommankin työn Novitalle, tunikan Nallesta
Kuva ei kyllä kerro paljoakaan, mutta en saanut sopivan kokoista mallia paikalle silloin, kun piti kuvata... joten tuossa tulos. Tämän kuva tulee varmaakin joskus jossakin vähän paremmin esille ;)

Nyt jälleen on neule puikoilla, pontcho, joka menee lahjaksi. Ensi viikoksi pitää keksiä jokin hyvä matkakäsityö, sillä lähden 37 muun käsityölaisen kanssa Karnaluksiin. Täytyy miettiä, mitä tekis... malleista ja ideoista ei ole puutetta, on vain valinnan vaikeus :)

Tässä muutama aamu sitten, kun aioin rasvata nassuni, havahduin todella hereille, kun katsoin sormenpäätäni, johon olin ottanut rasvaa pumppupullosta...
Vajaa 40 vuotta olen itseäni rasvannut, mutta koskaan ennen ei rasva ole tuossa muodossa putkilosta tai pumppupullosta sormelleni tullut. En meinannut malttaa tuota nassuuni levittää, mutta pakko oli. Sentään kameraan onnistuin sen ikuistamaan, vaikka kuvaaminen yhdellä kädellä järkkärillä ei ollut kaikkein helpompaa.

Jaahas, käsityöt kutsuu :)



1 kommentti:

marjoriitta kirjoitti...

Sydämelliseltä ihmiseltä voi syntyä helposti sydän