19. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen pyhiä

Lankalauantai on illassa ja mukava päivä on takana. Siivosin koko kodin kiirastorstaina, mutta pyykit jäivät vielä laskostamatta. Tänään iltapäivällä tein senkin homman pois ;). Lisäksi vaihdoin mullat yhteen kukkaan ja lisäilin pariin muuhun. Nyt voi hyvällä omatunnolla nauttia parista pyhästä, jotka vielä ovat edessä ennenkuin arki palaa. Jos säätiedotukset pitävät paikkansa, saamme nauttia mitä upeimmista ilmoista noina päivinä, hienoa :)

Pitkäperjantai kului lähinnä käsitöiden parissa sekä yksillä 20 v- synttäreillä käydessä. Minun piti niin neuloa yks pontso valmiiksi, mutta innostuin virkkailemaan välillä ja nyt tyyny on tuloillaan... Eiköhän nuo kaikki aikanaan valmistu.

Nämä tein valmiiksi juuri ennen pääsiäistä, ihan perussukkia 100% villalangasta. Pienemmät menevät Satakunnan Keskussairaalaan Keskolaan lahjoitettavaksi ja isommat joskus jonnekin ;)

Ostin nämä narsissit jo hyvissä ajoin, mutta hepä eivät ole auenneet kunnolla, vain hiukan enemmän kuin tuossa kuvassa. Kevään kauneus antaa odotuttaa itseään...

Tässä kuitenkin vähän pääsiäistunnelmaa meidän olohuoneesta
Huomatkaa erityisesti tuo ihana lankanoita, joka meille lenteli. Meidän pikkumies on tehnyt sen koulussa! Niin ihana :)

Jonkinlaisia muutoksen tuulia tuntuu olevan ilmassa ja mielenkiinnolla odotan, että mitä elämä tuo tullessaan. Viimeiset runsaat pari vuotta olen jo osittain uusia kuvioita kohti mennyt ja toivottavasti matka jatkuu. Elämässä on nyt pohdintojen ja miettimisten aika, katsotaan :)

Oikein ihanaa Pääsiäisen jatkoa kaikille!!!


 

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Kivoja sukkia !
Äitiinsä on tullut poika, kun noin ihanan noidan on tehnyt.
Mukavaa toista pääsiäispäivää ja aurinkoiset terkut täältä mökiltä ♥