16. kesäkuuta 2013

Viikonlopun viettoa

Eilen lauantaina olimme minä ja 27 muuta naista reissussa Tapion kaupassa ja Kauhajoella yleensäkin. Kuten arvata saattaa, Tapiolta tarttui mukaan muutama kerä lankaa :) Tässä minun mukana matkannut kasa
 Minun mielestä ihan kohtuullinen kasa, kun vertaa sitä valikoimaa, joka sieltä löytyy! Nuo alareunassa olevat Nallet ovat lahjoja, yksivärinen Tapiolta ja Krassi mukavalta ystävältäni Rae-Marjalta.

 Tämä herkku on myös Tapiolta. Tuo lanka on pellavaa ja väri on oikeasti vähän sinisempi luonnossa. Tästä aion virkata itselleni takin tai liivin, katsotaan, mitä syntyy...

 Samalla reissulla piipahdimme Jokipiin pellavassa ja nämä ostokset ovat sieltä. Sieltä saimme todella ystävällistä palvelua, vaikka olimmekin siellä vasta sulkemisajan jälkeen. Meillä oli kyllä tosi mukava reissu, matkaseura oli todella mukavaa ja upeat vihreät maisemat joita ihailla.


Meillä on tänään satanut melkoisen monta tuntia, vettä tuli yhteensä noin 15mm. Illalla kuitenkin alkoi vähän kirkastumaan. Kiertelin kameran kanssa pihalla sateen jälkeen ja tässä on nyt sitten kuvia meidän pihalta.








 Sadepisarat ovat kuin timantteja jättipoimulehden lehdillä.

Tässä on meidän pihan "helmi", ainakin minun mielestä. Nämä Iirikset ovat alunperin lähtöisin lapsuuden kotini naapurista. Aikoinaan äitini on saanut sieltä juurakkoa lapsuudenkotini pihalle ja aikoinaan (31 vuotta sitten), kun muutin omaan kotiin siirsin Iiristä omallekin pihalle. Nyt asun kolmannessa omassa kodissani ja aina Iiris on muuttanut mukana. Olen aina tykännyt iiriksestä todella paljon ja tykkään edelleen, erityisesti tästä vanhasta varsiosta. Jälleen tänä kesänä tämä kukkii komeasti, osa nupuista on vasta aukeamassa eli saan nauttia näiden kauneudesta vielä pitkään. Nämä on sijoitettu pihalle niin, että kun menen ulko- ovesta ulos, näen Iiriksen heti :)

Kauniita ovat vesipisarat Iiriksen terälehdilläkin :)

Juhannus- viikko on alkamassa, tavattoman pian on kesä edennyt. Eilen matkatessamme tuonne Kauhajoelle ihailin tuota suunnatonta vihreyttä, jota luonto meille juuri nyt tarjoaa. Kyllä Suomi on niin kaunis maa!!! Tämä kesän valo, vihreys ja (toivottava) lämpö ovat niin ihania asioita!

Vielä on monenmoista puuhaa, ennenkuin kaikki on valmista juhannuksen tulla, mutta eiköhän kaikki ajallaan valmistu. Ja vielä, kun aina jossain välissä ehtii vähän tehdä käsitöitä, niin kaikki on ok :)

Oikein mukavaa juhannus- viikkoa teille kaikille!!!

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kauniin kukkiva piha teillä! Nyt on kyllä ihan kesän paras aika, kun kaikki kukkii ja on niin vehreää.
Kivoja ostoksia pohojanmaalta. Minulla oli ilo vierailla lauantaina Karnaluksissa, ihastelin lankoja, mutta en osaa osataa, kun en neulo :D

Unknown kirjoitti...

Hih.... muutama kerä tosiaan :)
Mutta ei sitä nyt tuollaiseen paikkaan mennä vain katselemaan !
kauniita kukkia sinulla on. On tämä kesä vaan ihanaa ja kaunista aikaa !

Oikein mukavaa kesänjatkoa ♥