22. helmikuuta 2013

Kuulumisia pitkästä aikaa

Päivät ovat kiitäneet sitten viime kirjoituksen. Niin paljon on tapahtunutkin, etten ole perässä meinannut pysyä... nyt kuitenkin pysähdyn tämän koneen viereen ja kertoilen vähän, missä mennään. :)

Käsityö-rintamalla on ollut vikasta. Neuletyöt ovat edistyneet, muut vähän hitaammin. Alkuvuodesta valmistuivat nämä sukat, kun eivät jouluksi ehtineet ;)
Nämä ovat kokoa 38, lankana Regia Jazz color. Saaja tykkäsi eli nuorin tytöistäni ;)

Helmikuun puolella valmistui tämä neule, joka lähti Novitalle mallineuleeksi. Aikanaan se tulee jonnekin esille... 

Nyt on työnalla kaarrokeneulepusero Janne- langasta, kuva tulee valmistuttuaan, hyvällä mallilla on jo.

Tammikuussa isäni sai aivoinfarktin ja se kyllä on sekoittanut viiemisen kuukauden aikana elämää melkoisesti. Hänen vasen puoli halvaantui ja nyt hän on kuntoutuksessa. Aika näyttää, miten kuntoutus etenee. Se on jo kyllä varmaa, että lapsuudenkotiini hän ei kykene enää palaamaan, ellei ihmettä tapahdu. Ikää hänellä on jo 80 v, eli ihan nuoresta miehestä ei ole kyse. Muutos on kyllä valtava, sillä tuohon infarktiin asti hän on itse hoitanut kaikki asiansa ja ajanut autolla. Nyt kaikki on toisin... 

Meillä on hiihtolomaviikko lopussa ja sekin mennä hurahti vauhdilla. Tällä viikolla oli kyllä ohjelmaa vähän turhankin paljon, mutta osalle emme itse voineet mitään. Alkuviikosta kävimme kahden pienemmän kanssa näissä maisemissa... 
...eli risteilyllä. Lapset nautti ja kyllä se vuorokausi itselläkin siellä nopsasti meni, käsityö oli toki mukana ;)

Opiskeluni on jatkunut entiseen malliin, eli yksi viikonloppu kuukaudessa, paitsi tammikuussa olin kahtena viikonloppuna poikkeuksellisesti. Nyt myös tuohon liittyen olen edistynyt niin paljon, että minulla on hoitotila käytössä, jossa voin tehdä harjoitushoitoja, varsinaiset avajaiset on viikon kuluttua! Tällä hetkellä teen rentouttivia shiatsuhoitoja, aromaterapiahoitoja ja vyöhyketerapiahoitoja, tästä se lähtee ja hyvältä tuntuu. Kauan etsein polkua, jota lähtisin kulkemaan...vihdoin se polun pää löytyi ja hyvältä on tämä alkumatka tuntunut. Toivottavasti kaikki jatkuu, kuten haaveilen!

Nyt viikonloppuna minut on kutsuttu yhden ystäväni 80 v juhliin, eli mukavaa ohjelmaa on tiedossa. Sunnuntaille on hommia vähän enemmän kuin pyhäpäivälle kuuluisi olla, mutta on saatava muutamia asioita järjestykseen, sillä ensi viikolle on jälleen ohjelmaa melko paljon ja sitten seuraavana maanantaina on lähtö Leville viikoksi tytön leirikoulua valvomaan. Erityisen tärkeää on saada joku hyvä käsityö matkaan, jotta ajomatkat bussissa kuluu mukavasti ja toki illat majapaikassakin. Ja vielä nuo tulevat avajaisetkin vähän työllistää ensi viikolla...

On niin ihanaa, kun valon määrä lisääntyy joka päivä ja linnut laulaa jo niin keväisesti. Tein vuoden vaihteessa päätöksen, että pidän itsestäni parempaa huolta kuin ennen ja yhtenä osa- alueena siihen kuuluu ulkoilu. Se puoli on kyllä ollut retuperällä, sillä ihoni on tuottanut minulle ongelmia melkoisesti nyt alkuvuonna, yhtenä isona syynä oli osaamattoman homeopaatin antama hoito. Nyt kuitenkin toivo on herännyt, että ihoni olisi jälleen yhteistyössä minun kanssa ja sen seurauksena tuon ulkoilun on palattava ohjelmaan, jotta hyvinvointini lähtisi jälleen nousuun... eli hommia riittää, mutta ompahan tavoitteita elämässä ;)

Kaikkea hyvää teille kyläilijöille ja pitäkää itsestänne huolta ja nautitaan tästä ihanasta lisääntyvästä valosta!!!

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta. Monenmoista sinulla onkin nyt menossa, niitä tosi hyviä juttuja ja sitten tosi raskaita ja surullisia.
Mutta lauantaina tavataan :)