6. tammikuuta 2013

Loppiainen loistaa

Siis, ulkona paistaa aurinko!!! Vau!

Joulu on edennyt loppumetreille tältä erää, mutta onneksi uusi tulee tuota pikaa ;)

Perjantaina otin loppukirin ja sain nämä kaikki viisi paria sukkia valmiiksi
Nämä aloitin 27.12 ja valmiiksi tulivat 4.1. Lankana on 7veikka ja kevään uutusväri. Nämä matkasivat Novitalle. Langanmenekki oli noin 100 g/sukkapari ja koko 38.

Tein pari päivää sitten pannari muksuille ja tuotos piti oikein kuvata, kun tuli vähän muhkea lopputulos ;)
Tästä ei ole jäljellä enää muruakaan...

Sitten vielä ripaus joulua, nämä pari amaryllistä antaa vielä nauttia itsestään. Minulla silmä lepää heidän kauneudessa...


Tällaisen enkelin "väänsin"alumiinilangasta ennen joulua, mielestäni yksinkertainen on kaunista!
Muutakin väännettyä olis, mutta kuvaaminen ikkunaa vasten ei onnistunut ja en viitsinyt irroittaa koristejonoa ikkunasta nyt, jos sitten joskus...

Eilisen päivän vietin Jyväskylässä. Lähdin aamulla klo 6.30 ajamaan sinne, 300 km, ja ensin olin kokouksessa, joka liittyy työhöni. Kokous oli tehokas ja hyvä! Sen jälkeen tapasin vanhan koulukaverini. Oli niin mukavaa tavata monen vuoden tauon jälkeen, ilta vierähti rattoisasti:) Opiskelusta on aikaa jo 27 vuotta, huh, miten vuodet vierivät... Onneksi edellisestä tapaamisestamme ei ole ihan niin pitkää aikaa, vain joku viitisen vuotta??? Kotona olin takaisin noin 23.30, pitkä, mutta mukava päivä :)

Uudet sukat ovat jo puikoilla, mutta nyt tekis mieli niin aloittaa jotain isompaakin, eli yksi villapaita taitaa seuraavaksi hypätä puikoille ja vähän muutakin on suunnitelmissa... siitä tuonnempana ;)

Kiitos kyläilystä ja ihanaa tammikuun jatkoa!!!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hei vaan pitkästä aikaa !
Ja hyvää alkanutta vuotta 2013 Sinullekin :)

Oletpa ahkeroinut tuollainen määrä sukkia ja ihana tuo enkeli !

Anonyymi kirjoitti...

Oi mikä määrä sukkia ja nuo edellisenkin kirjoituksen neuleet ovat ihania. Tosi kaunis enkelikin! Minulla on tuo neulominen ollut niin sukka- ja lapaspainotteista viime aikoina, että tekisi mieli neuloa jotain muuta ja isompaa. Neuleiden aloittaminen vaan on jotenkin toooosi hidasta minulle :)

Ihanaa uutta viikkoa!

Lennu