31. joulukuuta 2012

Uusi vuosi edessämme

Tämän vuoden viimeiset tunnit ovat kulumassa loppuun. Ulkona paukkuu jo raketit alkua, kaikki ei malta odottaa keskiyöhön ;)

Vuosi 2012 on ollut hyvin mielenkiintoinen. Niin monenlaista on tapahtunut sekä omassa henkilökohtaisessa elämässä että koko perheenkin elämässä. Suuria asioita ovat ollet esikoisen muutto omilleen ja hänen valmistuminen Yo- merkonomiksi. Keskimmäinen lapsi konfirmoitiin ja ripille hän asteli minun ompelemassa mekossa (pitää muistaa siirtää tännekin kuva mekosta, joka oli kaunis, vaikka itse kehunkin ;)). Minä itse vaihdoin vuosikymmentä juhannuksena. Omalla työrintamalla olen tämän vuoden kuluessa pohjustanut muutoksia ja nyt uuden vuoden alkaessa asiat alkavat olla hyvässä jamassa :) Alkuvuodesta lähtee muutokset liikkeelle ja kevään aikana pitäisi asiat olemaan jo hyvällä mallilla. Näin ne asiat alkavat järjestyä, kun niiden aika on!

Tänään sain vielä yhden ihanan uutisen vuoden päätteeksi: Esikoinen on saanut vakituisen työpaikan!!! Työsopimus on allekirjoitettu tänään. Kyllä tuntuu niin hyvältä!Hän on ollut jo keväästä asti töissä tuolla samaisessa paikassa ja tuntuu viihtyvän hyvin. Vakipaikkaa on hänelle lupailtu, eli toivossa olemme eläneet jo jonkin aikaa. Tänään sitten oli sopimus allekirjoitettu ja kyllä äitee on tyytyväinen ja iloinen lapsensa puolesta!

Käsitöitten kuvia tulee vasta myöhemmin, mutta viime perjantaina, kun oli täysi kuu, kävin kameran kanssa ulkosalla. Oli niin tavattoman kaunista, kun oli lumi maassa, pakkasta noin 10 astetta ja täysikuu, kertakaikkiaan ihanaa! Tässä kuva kuusta...


Tämä on pihaltamme samana iltana

Tässä on verantamme jouluvaloja sekä yksi pihakuusi

Tällä hetkellä nuo maisemat ovat muisto vain, sillä täällä on satanut vettä jo parina päivänä ja lumi hupenee silmissä... valitettavasti.

Mukavaa vuoden vaihdetta teille ja kaikkea hyvää UUDELLE VUODELLE 2013!!!



1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta teille kaikille! Innolla jo odotan sun uusia työkuvioita :)