7. syyskuuta 2014

Syyskuussa kesän muistoja

Näin syyskuussa on mukava muistella kesää ja sen touhuja. Kävimme retkellä ystäviemme kanssa Säpin majakalla Luvian edustalla. Tässä muutama tuokiokuva reissusta

Siellä se kohde jo näkyy...

Nämä on kuvattu Säpin saaresta.

Ja tässä tuo koko komeus
Minä olen sen verran arkajalka korkeissa paikoissa että tyydyin vain alhaalta ihailemaan tuota majakkaa. Meillä oli kaksi muksua mukana ja he molemmat kiipesivät tuonne ylös. Oli kuulemma komeat maisemat :)

Olin työn puitteissa myös purjehtimassa Kaljaasi Ihanalla. Ei kyllä ollut hassumpi työpäivä, vaikka ilma ei ollutkaan ihan paras mahdollinen. Tykkäsin kovasti!
 Osan matkaa menimme vain purjeilla, ihanaa ja leppoisaa.


Kävimme myös silloin Säpin edustalla ja tuossa yläpuolella olevassa kuvassa Säppi pilkistää ihan pikkuisen puiden takaa.

Porin suunnassa oli vähän synkkää...

Elokuun lopulla piipahdin myös Tallinnassa ja tietenkin Karnaluksissa. Sieltä ostin vain tällaisia lankoja
Oli niitä vähän useampi kerä, mutta värit ovat tässä kaikki. Noista on tulossa kaksi peittoa lahjaksi. Lisäksi ostin parit koukut sekä koukkuamiskoukut. Olen menossa koukkuamiskurssille ;)





Toista peittoa jo aloitin. Tein ehdotelmapaloja useita ja tyttöjen mielestä tämä oli paras malli
 Tuossa siis vähän esimakua siitä mitä on tulossa... Tein myös parit sukat ja täytyy kyllä sanoa, että tämä lanka kuului sarjaan kaunista kerällä mutta ei valmiina neuleena. Lanka on ONlinen Linie 3. Hyvä sitä oli kyllä kutoa! Eiköhän nuokin silti paikkansa hae ;)

Nämä ihanuudet bongasin tuolta Tallinnasta Rocca al Maren ostoskeskuksen sisustusliikkeestä. Rakkautta ensi silmäyksellä :) <3


Nyt käsittämätön flunssa on ottanut minut kouriinsa, jopa nosti lämpöä nyt illalla. En kyl tykkää yhtään, mutta eipä se minulta lupaa kysynyt, kun minuun hyppäsi. En edes muista, koska olisin ollut viimeksi kuumeessa... Mutta eiköhän tämäkin selätetä ja taasen saan jatkaa hommiani entiseen malliin ;)

Ootteko muuten huomannut, että joulu on just pian, eli täällä muorin lahjaverstas on käynnistynyt ;)

Ihanaa syyskuuta kaikille teille!!!


Ei kommentteja: